Kom sporten en spelen bij De Droomspeelbus

Naschoolse Droomspeelbus

Extra beweegmoment

 

Van maandag tot en met vrijdag staat De Droomspeelbus op verschillende locaties door heel Almere om kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar te voorzien van een extra beweegmoment. Doormiddel van sport- en spel worden de kinderen iedere week uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Alle takken van sport komen aan bod.

 

Van voetbal tot hockey en van trefbal tot verstoppertje. Bij De Droomspeelbus is iedereen van harte welkom. Nodig daarom al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusje ook uit om te sporten samen met De Droomspeelbus. De naschoolse Droomspeelbus is het uitgelezen moment om nog een keertje extra te bewegen. Sport en bewegen op jonge leeftijd heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Fysiek worden kinderen sterker, krijgen ze een beter coördinatievermogen en door veel beweging blijven kinderen op een gezond gewicht. Maar niet alleen fysiek heeft sporten veel voordelen ook mentaal en fysiek. Zo leren kinderen beter omgaan met winst- en verlies, komen ze op een leuke manier in contact met andere kinderen en heeft sport een positief effect op het zelfvertrouwen en zelfbeeld.

 

Heel veel redenen dus om je in te schrijven voor de naschoolse Droomspeelbus bij jouw in de buurt. Kijk snel in ons programma, zoek een locatie bij jouw in de buurt, schrijf je in en doe mee!

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
De Droomspeelbus maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere